Vip chauffeur

Kiest u voor Martin, dan kiest u voor een meer dan uitstekende Vip chauffeur. Meer dan dat zelfs. Martin is privé en Vip chauffeur met de beschikking over een eigen auto in de vorm van een Mercedes. Martin is daarnaast ook nog eens gespecialiseerd in luchthavenvervoer, Schiphol Vervoer en artiestenvervoer. Ook als u zoekt naar een geschikte directiechauffeur, klopt u nooit tevergeefs bij Martin aan, zoals hij ook een perfecte privéchauffeur is.

Onze Diensten

 

Ervaring kan Martin bepaald niet ontzegd worden

Ervaring kan Martin bepaald niet ontzegd worden. Hij heeft zeker dertig jaar ervaring en beschikt over een zeer gedegen wegenkennis. Ook om de etiquette hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Bij Martin krijgt u vervoer zoals het hoort. Martin is als Vip chauffeur in het bezit van het DEKRA D1 certificaat. Martin is een chauffeur die u met gemak naar elke bestemming brengt.


Altijd uitgerust op de plek van bestemming

Kiest u voor Martin als Vip chauffeur, dan komt u altijd veilig en uitgerust op de plek van bestemming aan. U kunt zich laten rijden in uw eigen auto, u kunt ook gebruikmaken van de auto van Martin; een comfortabele en ruime Mercedes. Mocht u nu gebruik willen maken van de diensten van Martin als Vip chauffeur, laat dan uw gegevens achter zodat Martin uw rit in kan plannen. Doet u dat, dan kiest u voor snelheid en vooral ook efficiëntie. Martin staat erom bekend dat alle reizen tot in de puntjes verzorgd worden. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk.

Reserveren


Martin is in het bezit van het DEKRA D1 certificaat

Met het DEKRA D1 certificaat beschikt Martin over het certificaat voor directievervoer. Ook in dat opzicht kunt u dus altijd op Martin rekenen. Martin biedt u vervoer zoals het hoort. De wegenkennis is gedegen en de rijervaring is in grote mate aanwezig. Martin zorgt er altijd voor dat u op een zeer comfortabele wijze vervoerd wordt en altijd op tijd op de plaats van bestemming bent. Voor Martin is geen bestemming onbekend. Dit zowel in eigen land als over de grens. Kiest u voor Martin als Vip chauffeur, dan wordt reistijd meteen werktijd. Dat zorgt voor een veel hoger rendement. U komt altijd uitgerust aan en kunt uw zaken altijd met uw volle aandacht afhandelen. Op zoek naar de beste Vip chauffeur? Dan weet u dus waar u voortaan aan moet kloppen. Precies ja, bij Martin dus!

Contact opnemen
Wilt u binnenkort vervoerd worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.