VIP Driver Service is begin 2019 opgericht door Martin Meijer.

Na 26 jaar internationaal gereden te hebben, startte hij zijn eigen bedrijf in het hogere segment van personenvervoer. Uw reis tot in de puntjes verzorgen, dat ziet Martin als belangrijkste doel. En met zijn perfectionistische natuur blijkt dat geen enkele uitdaging. 
 
In 2014 behaalde hij zijn Dekra D1-certificaat voor directievervoer. Naar eigen zeggen vervoert hij directleden precies zoals het hoort; met gedegen wegenkennis, etiquette en klasse. Gecombineerd met zijn uitgebreide rijervaring zorgt dit voor een comfortabele rit naar uw bestemming. 
 
Geen bestemming is Martin onbekend, zowel in Nederland als internationaal. De route wordt zorgvuldig voorbereid om u zorgeloos op bestemming te krijgen. Daarbij vermijdt hij files zoveel mogelijk, zodat u optimaal uw tijd kunt benutten.
 
Uw reistijd wordt werktijd, waardoor uw rendement vele malen hoger wordt. Het gevolg? U komt uitgerust aan en kunt uw zaken met volle aandacht afhandelen. Bovendien zijn de uren declarabel, waardoor u de kosten van een chauffeur snel terugverdient.

 

meer informatie
Wilt u binnenkort vervoerd worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.