Binnenkort op reis? Dan wilt u ruim op tijd op het vliegveld arriveren.

Een vakantie brengt namelijk al genoeg spanning met zich mee. Schipholvervoer hoeft daar geen onderdeel van te zijn. Zorgeloos en comfortabel naar de luchthaven. Dat is natuurlijk uw doel. En met een privéchauffeur heeft u er geen omkijken meer naar. 

VIP Driver Service verzorgt luchthavenvervoer door heel Nederland.

Privéchauffeur Martin Meijer staat altijd op tijd voor u klaar. Afspraak is afspraak. Met zijn jarenlange ervaring en gedegen wegenkennis weet hij precies hoe hij de start van uw vakantie zo aangenaam mogelijk maakt. 

Waarom schipholvervoer bij VIP Driver Service
  • Alleen u en uw eventuele reisgezelschap worden naar de luchthaven vervoerd. Uw chauffeur hoeft niet uit te wijken om andere reizigers op te halen. 
  • Een rit met een privéchauffeur is een ontspannen en luxe ervaring. Dit neemt mogelijke stress voor de vliegreis zoveel mogelijk weg. 
  • U hoeft niet zelf de reis naar het vliegveld te plannen. Problemen in het verkeer dragen alleen maar bij aan spanning. Een privéchauffeur neemt deze factor volledig uit handen. 
  • Uw auto blijft gewoon bij u voor de deur staan. Valet parking en het uitwisselen van autosleutels behoren niet tot uw zorgen. 

Wilt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen? Reserveer uw rit bij VIP Driver Service. 

reserveren
Wilt u ruim op tijd op Schiphol aanwezig zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op.